Lokal handel i Hadsel blir flyttet til hadselhandel.no


Foto: Jens Martin Hansen
facebookside.
nettside.
e-post.
telefon.
nettbutikk
hjemkjøring.

Annet

Verified

Hadsel Asvo

Hadsel ASVO AS er en vekst- og attføringsbedrift med produksjon av varer og tjenester. Vi i Hadsel ASVO AS snur hver stein for å finne en jobb til hver enkelt. Trykk her for å lese mer om oss.

Awaiting verifying

Melbu Fryselager

Vi har en kapasitet på 1.500 tonn, og tre ansatte som står til tjeneste for deg og din bedrift. Vi er godkjent av Fiskeridirektoratet i henhold til kvalitetsforskrift for fisk og fiskevarer, og er ISPS godkjent av Kystverket. Melbu Fryselager er åpent for alle.

Verified

Vesterålen begravelsesbyrå

Våre gravferdskonsulenter har høy kompetanse, lokal kunnskap og vil gjøre sitt ytterste for å møte pårørende i den situasjonen de står i.

Awaiting verifying

Melva

MELVA AS – Melbu Varmepumper er en autorisert og sertifisert bedrift som er driver med salg, montasje, vedlikehold og service av oppvarmings- og luftkjølingsvarmepumper i Vesterålen og Lofoten og Ofoten.

Verified

Hadsel vaktmesterservice AS

Hadsel Vaktmesterservice As driver innen vaktmestertjenester.

Verified

Fagfoto Melbu

FagFoto er en av landets ledende bedrifter innen portrettering av barn og ungdom.
Med 15 års erfaring i markedet, vet vi hva du forlanger av gode portretter. Vi kan derfor hjelpe deg på den beste måten.

Awaiting verifying

Advokatfirmaet Øraker AS

Arbeidsrett, Offentlige anskaffelser, Kontrakts- og selskapsrett, Restrukturering og insolvens, Fast eiendom, Straff, Arv, skifte, fremtidsfullmakt, Familie- og barnerett

Verified

Haneset Elservice AS

Din elektriker i Vesterålen, lokalisert på Stokmarknes.

Awaiting verifying

Trykkmann

Vi lager profilering som folk føler seg komfortabel med i sine faglige roller. Vi kaller det merkevarekalibrering.

Awaiting verifying

Norkontor

Vi er leverandør av alle typer møbler til kontor, skole, barnehage, helse & institusjon.

Awaiting verifying

AKG Rengjøring

AKG Rengjøring AS er et rengjøringsfirma fra Stokmarknes. Vi tar alt av oppdrag i Vesterålen, men har også oppdrag i Evenes og Lødingen. Faste kunder er på Melbu, Stokmarknes og Sortland.

Verified

Vesterålen Varmepumper

LEVERANDØR AV VARME I VESTERÅLEN & LOFOTEN

Awaiting verifying

Sentrum Trafikkskole

Hos oss får du et trygt og forutsigbart opplæringsforløp i Norges kuleste skolebil - med lave priser du vil trives med!

Verified

LoVe Vet AS

Dyrlege på Stokmarknes. Vi er det når ditt kjeledyr trenger hjelp

Verified

Lift Me

Lift Me as har et bredt sortiment av lifter, stillas, byggestrøm, avfuktere, mannskapsbrakker og varmevifter til de fleste behov. Vi leverer lift til hele Vesterålen og Lofoten.

Awaiting verifying

Jorids Lefsebakeri

Selger 8 typer lefser, div hvetebakst, kaker på bestilling og småkaker til jul. Levererpå Coop og Rema 1000 forretninger på Sortland, Bø, Stokmarknes, Melbu, Strand, bakeri i Svolvær.

Verified

Nordpall Tømmervikgruppen

Produksjon av paller og ved.

Verified

Makerspace Vesterålen

I tillegg til lokale oppfinnere og IT-folk fra vesterålsbedrifter. Først og fremst ønsker vi å bidra til skapertrang gjennom praktisk arbeid med teknologi.

Verified

Hadsel Taxi

Du kan nå bestille taxi hos oss på telefon, eller direkte fra din smarttelefon! Last ned TaxiFix-appen fra Google Play eller App-Store, eller send kodeord Taxifix til 02323. Enklere blir det ikke!

Verified

Nord Brønnboring

Sikre deg en ny tilværelse på hytta eller gården! Vi hjelper deg å finne rent vann.

Verified

Venti Nor

Venti Nor tilbyr ventilasjonstjenester til kommuner, næringsliv og private for å forebygge og utbedre innemiljø på arbeidsplassen, aldershjemmet, barnehagen.

Verified

Trollfjord Kraft

Din lokale leverandør av kraft. Kontakt oss for leveranse av strøm

Awaiting verifying

Norlense AS

Selskapet ble stiftet på Fiskebøl i Norge i 1975, og har siden den tiden vært markedsleder i utviklingen av dagens oljevernutstyr. Basert på samme teknologi leverer NorLense også produkter innen oppblåsbare telt. 

Awaiting verifying

Galleri Uvær

På yttersida av Hadseløya, midt mellom Stokmarknes og Melbu, hvor bølgene slår mot land og Uværshula ligger, finner man Galleri Uvær. Galleriet drives av kunstneren Siv Johansen og har flyttet vi inn i nye lokaler med egen kafe.

Verified

Helseservice Engros AS

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Vårt omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – alt du trenger på et sted. Våre kunder følges opp av over 200 fagspesialister.

Verified

Sparebank 1 Nord-Norge

Vi ønsker å gi kundene som bor her best mulig service og gode betingelser. Sparebank1 på Stokmarknes har 7 medarbeidere som tar deg imot med åpne armer. Enten du er bedrift eller privatperson så er du velkommen.

Verified

Sikker Trafikkopplæring

Sikker Trafikkopplæring AS er en trafikkskole med avdelinger både på Sortland og Stokmarknes. Vi tilbyr klasse B, BE, Automat, Trafikalt Grunnkurs og YSK. • Siv Nina - 47888847 • Marion - 46853757

Awaiting verifying

Nordlaks Produkter AS

Nordlaks er et familieeid havbruksselskap med base i Hadsel i Vesterålen. Vi gjør alt selv, fra rogn til ferdig porsjonspakke.

Awaiting verifying

Premium Utleie AS

Bilutleie av Premium biler, inkludert Premium service. Vi holder til på Stokmarknes. Stokmarknes lufthavn, Evenes flyplass, Melbu, Sortland - Bilutleie stokmarknes.

Bolig/Bygg

Verified

Norbohus

Steinsvik Hus & Entreprenør AS driver innen utvikling og bygging av boligprosjekter, bygging av eneboliger, rekkehus og boligblokker både i egenregi og i anbudsmarkedet. Vi er en ledende boligbygger i Vesterålen og har mange prosjekter under utførelse.

Awaiting verifying

Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer.

Verified

Systemhus

Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Systemhus bygger moderne hus, tradisjonelle hus og herskapelige hus i hele landet.

Verified

Monter Hadsel

Byggevarebutikk på Børøya, Stokmarknes. Vi er endel av Optimera sine Monter butikker. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Butikk

Entreprenør

Awaiting verifying

Alf Brekken & Sønner

Vi tar utfordringen med både små og store oppdrag, og kan idag tilby et bredt spekter av ulike entreprenørtjenester

Verified

Schjelderup Maskin AS

Grave tjenester: Tomter, Vann og avløp, Drenering, Skoging, Masse leveranse. ( singel, grus, Kult), Oljetanker, Dyrking, Grøfting.

Vi tar utfordringen og oppdraget du som du måtte komme med ta kontakt på

Verified

Ottar Bergersen & Sønner AS

Vi har etablert oss på Børøya ved Nordlaks i Hadsel. Vi utfører følgende jobber. Grunnarbeid, VA anlegg, Boring med borerigg, Transporttjenester, Kranbil, Salg av EU godkjente masser, Deponi, Asfalt/Betong knusing, Boring og sprenging og veibygging.

Awaiting verifying

LJ Maskin

Utfører blandt annet: Snørydding med plog,fres eller skoffel, Sandstrøing, Sletting/avskavling med skjær, Kosting/rengjøring av asfalt og steinbelagte områder, Gressklipping mm. og utleie av minigraver. Ta kontakt for tilbud eller spørsmål.

Idrett / Trening

Verified

Hadsel Hallpark

Stokmarknes IL, Stålbrott IL, Melbo IL og Stokmarknes Håndballklubb går sammen et selskap.
Hos oss kan du leie en av hallene. Vi har også andre aktiviteter i våre haller.
Se nettsiden eller ta kontakt med oss.

Industri(Mekanisk)

Verified

Melbu Systems

Ledende innovatør og leverandør av prossessutstyr og automasjon
Melbu Systems leverer prosessutstyr til fiskeoppdrett, fiskeindustri og fiskefartøy

 

Awaiting verifying

Aqua Green Norge AS

AquaGreen er et produkt som er rettet mot slambehandling i settefiskanleggene.

Verified

Momek PTN

Ensilasjetanker, rør og pumpesysemer til fiskeri og havbruk. Momek PTN produserer og leverer ensilasjetanker, rør og pumpesystemer. Lager flytebrygger og mye mer.

Verified

SMV Hydraulic

Fleksibel produksjon er en betingelse for å betjene kundene og motvirke større markedssvingninger. De aller fleste prosesser forbundet med våre produkter gjennomføres på huset til en høy kvalitet.

Verified

Blikkenslageren AS

Blikkenslager, Blikkenslagere, Blikk, Takrenner, Taksikring, Båndtekking, Snøfangere, Boligventilasjon, Kobberslagermestere, Membraner, Kjøkkenhetter, Flate Tak, Pipehatter, Kobberslagere, Takarbeide,…

Awaiting verifying

LoVeMar

LoVeMar leverer utstyr for effektivisering av oppryddingen av marint søppel fra strandsone, havoverflate og elver. Utstyret leveres til statlige og private bedrifter og organisasjoner både internasjonalt og i Norge.

Awaiting verifying

X-Tech AS

I tillegg til å importere varer av høy kvalitet, utvikler og produserer vi egne varer. Personene bak X-Tech har flere patenterte teknologi-vinninger i porteføljen sin. Innovative løsninger, på vanskelige utfordringer er vår styrke.

Industriutstyr

IT/Data og Media

Verified

Infoskjerm

Vi leverer infoskjermløsning tilpasset ditt behov.

Ta kontakt og vi setter opp løsning for dere.

Du kan bruke eksisterende TV eller PC.

Verified

Vikt Consulting AS

Vi tilbyr å være din bedrifts IT-avdeling. Det naturlige kontaktpunkt som hjelper deg å realisere de ønsker og behov en IT-hverdag bringer. Å gi stabilitet og driftssikkerhet.

Verified

X-Partner Hålogaland

XPH har Hålogaland som salgsdistrikt for salg av Xerox kontormaskiner (digital og farge) og Xerox storformat og rekvisita.

Verified

Trollfjord Bredband

Din lokale kraft- og bredbåndsleverandør! Vi hjelper deg med Strøm - Bredbånd - TV - Nett.

Verified

ifil.no

Leverandør av flere tjenester. Plastkort / ID Kort / Adgangskort / årskort etc...
Ta kontakt for mer informasjon eller se nettsiden.

Verified

Vesteraalens Avis

Vesterålens Avis (eller VA som vi heter på folkemunne) er Nordlands eldste avis. Vi har kontorer på Stokmarknes og kommer ut på papir/eavis to ganger i uken (tirsdag og fredag).

Verified

Haug Media

Leverandør av e-læringskurs og annen opplæring innenfor industri / bedrift. Fallsikring, stillas, brannvern, motorsag, førstehjelp osv. Se nettsiden for mer informasjon

Overnatting

Awaiting verifying

Melbu Hotell

Melbu Hotell ligger midt i Lofoten og Vesterålen, og er perfekt plassert for den som ønsker å oppleve begge disse vakre øyrikene. Hotellet har 58 rom , 55 doble og 3 enkle.

Awaiting verifying

Havsula Cafe og vertshus

Vi byr på en hjemmekoselig atmosfære og en god cafe basert på gode, lokale råvarer – åpent for alle, hver dag.

Awaiting verifying

Vesterålen Kysthotell

Hotellet ligger sentralt til i naturskjønne omgivelser ved sjøen i Stokmarknes, med kort avstand til nærmeste flyplass og bysentrum

Awaiting verifying

Hotell Richard With

Kommende hotell på Stokmarknes. (kommer tilbake med nettside og mer info senere)

Awaiting verifying

Fabelhuset

Arrangementer, happenings, ro og fred i vakre omgivelser. Overnatting.

Awaiting verifying

Kvitnes Gård

Bak Kvitnes gård står tidligere Norgesmester og landslagskokk Halvar Ellingsen og hans team. Gården består av restaurant, overnatting og selskapslokale.

Regnskap

Verified

Økoråd Hadsel

Regnskapsføreren gir deg verktøyene du trenger for å fokusere på det som er viktigst. Har du en regnskapsfører med et solid nettverk, så har du én partner uansett behov eller bistand.

Verified

Regnskap og Bedriftsrådgivning

Våre tjenester strekker seg fra tradisjonell regnskapsføring, årsoppgjørsarbeid, konsulent virksomhet, og skatterådgivning; til å ta på oss all administrasjon for kunde der vi remiterer, fakturerer og kjører purringer.

Reiseliv/Severdigheter

Verified

Travelmore AS

Travelmore AS er et nytt og nyskapende kontor, som tilbyr alt innen reiser over hele verden!

Awaiting verifying

Museum Nord

På melbu finner dere Museum nord Vesterålsmuseet og fiskeindustrimuseum.

Se nettsiden for mer informasjon om åpningstider og kontakt informasjon.

Verified

Nordlandsjekta Brødrene

Den 70 fot lange «Nordlandsjekta Brødrene» tar 45 passasjerer, og er blitt en av Lofoten og Vesterålens mest ettertrakta opplevelseturer. Mannskapet ombord er dedikerte ildsjeler som brenner for livet ombord

Awaiting verifying

Adventure4life

Adventure 4 Life offers a wide range of authentic experiences and outdoor adventures through all seasons in the Vesterålen Islands, located above the arctic circle in Norway.

Snekker / Byggefirma

Verified

Hadsel bygg og vedlikehold

Vi er et entreprenørfirma som er lokalisert på Stokmarknes i Hadsel kommune. Vi tilbyr tjenester innen tømrer og betong faget, samt flis og maler tjenester. Innen betongarbeid utfører vi også betongsaging og kjerne

Awaiting verifying

Byggteam Hadsel

ByggTeam Hadsel as utfører de fleste oppdrag innen byggebransjen - både store og små.
På referanselisten har vi både skoler, forretningsbygg, eneboliger og tilbygg -
samt ny ytterdør eller nytt vindu til fru Hansen...

Verified

Byggtorget Stokmarknes

Byggtorget Vesterålen Byggeservice AS er et lokalt eid selskap som holder til på Stokmarknes.

Verified

O. J. Snekkerier

OJ Snekkerier er et enkeltmannsforetak som tilbyr trapper laget etter mål – spesialtilpasset etter kundens behov. Spesialmål er vår standard. Vi gir deg et tilbud, og du vil få en fast pris.

Verified

Bolyst Hadsel

Bolyst Hadsel AS er et entreprenørfirma på Stokmarknes. Vi utfører både store og små oppdrag innen renovasjon og nybygg.

Spisesteder

Verified

Stein Magnussen Bakeri

Stein Magnussen Bakeri AS, din lokale Bakermester

Verified

Angela stadion

Angela Stadion er en fin uteplass for å møte mennesker på. Det arrangesres forskjellige arrangementer. Se vår facebookside for mer informasjon. Vi har alltid noe godt å drikke, samt noe å sette tennene i.

Awaiting verifying

Nye røykeriet

Serverer middag, kaffe og drinker

Tjenester: Mulig å reservere bord, Mulig å komme uten bordreservasjon, Egnet for grupper, Barnevennlig, Takeaway, Levering, Catering og Uteservering.

Awaiting verifying

Havsula

Vi byr på en hjemmekoselig atmosfære og en god cafe basert på gode, lokale råvarer – åpent for alle, hver dag.

Awaiting verifying

Rødbrygga

Rødbryga serverer mat, er en pub og utested på Stokmarknes. Se nettsiden for mere informasjon

Awaiting verifying

Bakerikafeen AS

Bakerikafeen As driver innen butikkhandel med bakervarer og konditorvarer. Kom innom for nystekte bakevarer og en god kopp kaffe.

Awaiting verifying

Nesset Spiseri

Burgerrestaurant · Hurtigmatrestaurant · Pizzeria

Awaiting verifying

Festfrua

Som en lokal matleverandør legger vi stor vekt på kvalitet i alle ledd, fleksibilitet og personlig service. Vi er opptatt av kortreist mat laget fra bunnen av, og prøver å bruke så mye vi kan av de gode, lokale råvarene som vi har tilgang til her i vakre vest

Verified

Neumanns

Neumann’s Røykeri & Supperclub er en gastronomisk nytelse med et unikt matkonsept, basert på lokale råvarer og konsekvent slowfood tilberedning.

Awaiting verifying

Keramikk Kafe Blå

Small and cozy home cafe with fantastic view on island named Hadseløya, in northern Norway. Hot and cold drinks, snacks, cakes. You can also buy home made ceramic products.

Awaiting verifying

Cafe Uver

På yttersida av Hadseløya, midt i mellom Stokmarknes og Melbu, ligger Galleri Uvær og Bettys Tesalong. Kunstgalleri og kafe omgitt av vakker natur.

Awaiting verifying

Melbu Hotell

Melbu hotell ligger ved fergekaia på Melbu. Her kan du spise og overnatte.

Awaiting verifying

Bettys Tesalong

Velkommen til Bettys Tesalong, Norges første reisende tesalong. Te / kake / rockn roll

Awaiting verifying

Innlandet Kafe og Pub

Møysalen nasjonalparksenter har kafe og pub med alle rettigheter. Kafeen er åpen for enkel servering i butikkens åpningstid (10-16) (torsdag 18) + 10-15 lørdager.

Verified

Mix på hjørnet

Hjørnekiosken på Melbu har mye godt å servere. Hamburger, Kebab, Pølser, Pizza, Milkshake, Softis +++. Kom innom for en godbit. Se facebook for vår ukesmeny

Awaiting verifying

Kvitnes Gård

Bak Kvitnes gård står tidligere Norgesmester og landslagskokk Halvar Ellingsen og hans team. Gården består av restaurant, overnatting og selskapslokale.

Awaiting verifying

Isqueen

Isqueen er en gammel hvalfangstskute som har blitt satt på land og gjort om til restaurant med plass til 70 gjester. Baren som er i selve skuten har 20 sitteplasser. Isqueen er innredet i maritim stil noe som gir en unik atmosfære av ramsalt miljø.

Verified

Kjempegode Vårruller

Vi lager og selger ferdig stekte vårruller. Kan fås både som nystekt og frosset. Man kan lett varme disse opp i stekeovn og får de like sprø som ny stekt

Awaiting verifying

Sykehuskafeen

Kafe / Kantine på Nordlandsykehuset. Serverer diverse matretter.
Mandag-fredag: 08.00-15.30
Kantinen selger påsmurt brødmat, middag, kaker og varm/kald drikke. 

Takst/Undersøkelse

Verified

varmesjekk.no

Trenger du sjekk av huset
Vi termograferer for deg.

Awaiting verifying

Sivilingeniør Bård Sørensen AS

Rådgivende ingeniør byggeteknikk og byggadministrasjon.

Verified

Takstmann Svein Tore

Taksering av skade og verdivurdering på auto og marine. Ta kontakt for avtale

Utleie/Eiendom

Awaiting verifying

Apotekergården

Apotekergården Stokmarknes. I hjertet av Stokmarknes. Attraktive lokaler med mye historie i veggene. Her finner du et variert utvalg av leietakere. Vårt mål er å ta vare på dette historiske bygget.

Velvære

Verified

Fabina Frisør

KLIPP/FØN, KLIPP/STYLING, KLIPP, KLIPP REDUSERT, KLIPP LUGG, SKJEGGTRIMM og mye mer

Awaiting verifying

Tannlegen i nesset

Tannleget i Nesset er en privat tannklinikk som holder til i sentrum på Stokmarknes. Vi tilbyr alle de vanlige tannlegetjenestene du trenger, i hyggelige lokaler.

Awaiting verifying

AKS Saks

AKS Saks frisør på Stokmarknes. Hos oss får du Klipp, farging, permanenter, bleking osv. Kom innom oss, gå ut som et nytt menneske.

Awaiting verifying

Berits Fotterapi

Autorisert fotterapeut med diabetes fordypning. Medlem av fotterapeut forbundet

Awaiting verifying

Salong Saxo

Salongen har den dag i dag to ansatte, Gry og Lisa Klausen. Her kan du gjøre alt fra klipping til permanent, farging eller få extentions. Salong Saxo selger hårprodukter fra KMS og Joico

Awaiting verifying

Hårtuppan

Frisørsalong midt i Stokmarknes sentrum. Her finner du produkter som Evo, Osis, Crew, LT makeup og frisører med hjerte for faget.

Awaiting verifying

Frk. Hud

Hudpleie, Medisinsk hudpleie, Massasje Aromaterapi. wax Form/farge vipper og bryn, vippebøy. Fotpleie. Produkter jeg fører Matis. Skinbetter Sience. Priori. bareMineral. Decleor. Smith & Cult.

Verified

Birgits Salong

Birgits Salong ligger midt i sentrum av Stokmarknes. Salongen har mange års erfaring. Følg oss på Facebook for tilbud å div.

Awaiting verifying

Hadsel Tannklinikk

Hadsel tannklinikk holder til i Stokmarknes. Hadsel tannklinikk tilbyr Offentlige tannhelsetjenester i Hadsel

Awaiting verifying

Vesterålen Kiropraktorklinikk

Kiropraktor med spesialisering på muskel- og skjelettplager og smerter.

Awaiting verifying

Ringen Herrefrisør

Herrefrisør på Stokmarknes

Awaiting verifying

Melbu Tannklinikk

Vi tilbyr det meste av tannbehandling, inkludert implantatbehandling, lystgass og usynlig tannregulering(invisalign).

Verified

Reine Såper

Reine Såper produserer miljøvennlig velvære for din hud som inneholder naturlige ingredienser. Råvarene er nøye utvalgt og noen er sanket selv. 

Awaiting verifying

Klinikk Hegland

Klinikk Hegland tilbyr medisinske og estetiske injeksjoner med høy kvalitet og god kompetanse.

Verksteder

Awaiting verifying

Melbu Autosenter Shell

Ditt lokale verksted, utfører dekkskifte, reparasjoner, eu-kontroll og mye mer.
Her kan du fylle bilen med drivstoff og magen med mat.
Vi har også utvalg av rekvisita for kjøretøy

Verified

Cirkle K Stokmarknes

Bensinstasjon med verksted. Her får du rekvisita til din bil, vi har også verkstedhall, vaskehall og truck diesel. Trenger du noe å bite i, så har vi også servering av mat.

VVS

Verified

Kristian G. Olsen

Vi utfører alt av VVS arbeide og salg av VVS utstyr.

Se nettsiden vår eller ta kontakt.

Verified

Bademiljø

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag.

Verified

Hadsel Rør

Hadsel Rør leverer rørleggertjenester til private og bedrifter. Går du med tanker om nytt bad, rehabilitering av det gamle, eller kanskje installere en varmepumpe?

Mobilvennlig

Denne nettsiden er laget for bruk på alle platformer og er mobilvennlig.

Enkel i bruk

Vi har laget nettsiden for at den skal være enkel i bruk, og at du skal kunne finne det du leter etter.

Gratis

Nettsiden er gratis å bruke for deg som kunde.

Del denne siden

Følg oss

Adresse
Haug Media Jakobsen.
markedsgata.no
Haugveien 78
8445 Melbu

Kontakter
E-post: post{at}markedsgata.no
Telefon: 94540154